Apartman GEA 7  je potpuno nov, miran i komforan apartman na I spratu  novoizgrađene zgrade u Rumenačkoj ulici sa liftom i parkingom u dvorištu. Apartman je nepušački, moderno namešten, topao i intiman. Prilikom opremanja naglasak je bio na udobnosti i funkcionalnosti, a posebno se obratila pažnja na prostor za garderobu i lične stvari gostiju koji dolaze porodično ili na duže periode. Odabranim detaljima apartmanima dajemo prepoznatljiv pečat  sa krajnjim ciljem da se gosti osećaju udobno i zaista  prijatno. Na par koraka od apartmana je Novosadski sajam i Rumenačka ambulanta. Preko puta  zgrade  je dečije igralište, stajališta gradskih  autobusa, pekara,  apoteka, prodavnice, marketi, veterinar, banka, pošta  i pijaca u ulici pored.  U blizini je železnička stanica, medicinski fakultet, bolnice i poliklinike.

Apartman je veličine 50m2, sadrži veliku terasu zaklonjenu od pogleda, koja je i jedino mesto gde je dozvoljeno pušenje, veliku dnevnu sobu sa trpezarijom, kompletno opremljenu kuhinju, spavaću sobu i veliko kupatilo. Vrlo je funkcionalan i raspolaže dovoljnim prostorom za garderobu i lične stvari. Terasa gleda na dvorišni parking sa jednim mestom za goste apartmana.

Kategorisan je sa 3 zvezdice, ima smart TV-a, kablovsku, Wi-Fi i besplatan, brz internet, krevetac za bebe, a na ležajima dodatne Dormeo prostirke. U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet, a u dnevnoj sobi je ugaona garnitura na razvlačenje. Gostima je u kupatilu, pored standardne opreme, na raspolaganju i veš mašina. 

Želja nam je da naši apartmani budu vaša mirna oaza, svaki put kada poželite odmor u Novom Sadu.

Dobro nam došli!

Napomena:

Prilikom izbora apartmana svaki korisnik apartmana je upoznat sa Opštim uslovima korišćenja apartmana, a plaćanjem smeštaja u apartmanu, potvrđuje da je saglasan i da prihvata Opte uslove korišćenja apartmana. Svako kršenje Opštih uslova korišćenja apartmana ima za posledicu materijalnu i/ili kaznenu odgovornost korisnika apartmana.

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA APARTMANA

Korisnici apartmana dužni su da se pridržavaju kućnog reda stambene zgrade, kao i sledećih pravila koja važe za sve korisnike apartmana za vreme epidemije korona virusa:

 1. apartman ne mogu samostalno koristiti lica mlađa od 25 godina (mogu koristiti apartman isključivo u pratnji lica starijih od 25 godina)
 2. korisnici apartmana su dužni čuvati od oštećenja podove, zidove, nameštaj, opremu i drugi inventar u apartmanu,
 3. zabranjen je dolazak, okupljanje, poseta i boravak osoba koje nisu prijavljeni korisnici apartmana,
 4. korisnici apartmana su obavezni nositi zaštitne maske za lice prilikom boravka u zajedničkim prostorijama stambene zgrade (hodnici i lift stambene zgrade),
 5. korisnici apartmana su dužni poštovati kućni red zgrade i apartmana,
 6. korisnicima apartmana je strogo zabranjeno pravljenje buke, galama, skakanje i puštanje glasne muzike,
 7. korisnicima aprtmana je zabranjeno pušenje u apartmanu (pušenje je dozvoljeno isključivo na terasi gde se ostavljaju i pikavci)
 8. korisnicima je zabranjeno da ostavljaju upaljenu klimu kada nisu u apartmanu
 9. novac, dokumenta i vredne stvari nositi sa sobom i ne ostavljati u apartmanu
 10. korisnici apartmana su obavezni napustiti apartman u dogovorenom vremenu po prestanku ugovorenog i plaćenog perioda koiršćenja, uz obavezu da se apartman predaju izdavaocu apartmana u urednom stanju.

Apartman se izdaje u viđenom stanju, sa novim nameštajem, uređajima i inventarom.

U slučaju oštećenja nameštaja, opreme i drugih predmeta u apartmanu ili nastanka bilo koje druge materijlne štete u apartmanu, korisnik aprtmana će izdavaocu apartmana odmah nadoknaditi svu materijalnu štetu koju on eventualno pretrpi.

U slučaju obavezivanja izdavaoca apartmana od strane nadležnih državnih organa na plaćanje novčane kazne ili određivanjem druge sankcije koja ima bilo koje finansijke posledice po izdavaoca stana, kao posledica činjenja ili nečinjenja korisnika apartmana, korisnik apartmana je dužan da izdavaocu apartmana nadoknadi iznos plaćene novčane kazne, kao i sve troškove koji nastanu u postpku pred nadležnim državnim organom (troškovi taksi, troškovi angažovanog advokata i slično).

U slučaju kršenja pravila ponašanja (tačka 1. do 8. ove izjave) korisnik apartmana je dužan je da izdavaocu apartmana plati ugovornu kaznu u iznosu od 500.00 eura (u skladu sa odredbama člana 270. Zakona o obligacionim odnosima („Sl. list SFRJ“, br. 29/78, 39/85, 45/89 – odluka USJ i 57/89, „Sl. list SRJ“, br. 31/93, „Sl. list SCG“, br. 1/2003 – Ustavna povelja i „Sl. glasnik RS“, br. 18/2020).

Detalji

Cena od: дин.5,500 za noć

Dostupnost

Obrazac za rezervaciju

Obavezna polja su označena s *Reserve of 1 available accommodations.

Apartman GEA 7 – Novi Sad, Nova Detelinara je dostupno za odabrane datume

One thought on “Apartman GEA 7 – Novi Sad, Nova Detelinara

 1. Postovani,
  koliko kosta 6 nocenja za 2 odrasle osobe i dete od 6 godina, sa rezervisanim parking mestom?

  Srdačan pozdrav,
  Nikola Lazić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.