Villas

Apartman GEA 7 – Novi Sad, Nova Detelinara

Apartman GEA 7    je potpuno nov, miran i komforan apartman na I spratu  novoizgrađene zgrade u Rumenačkoj ulici sa liftom i parkingom u dvorištu. Apartman je nepušački,  moderno namešten, topao i intiman. Prilikom opremanja naglasak je bio na udobnosti i funkcionalnosti, ima smart TV-a, kablovsku, Wi-Fi i besplatan, brz internet.

Detalji

Detalji

Cena od: дин.5,400 za noć

Prikaži Detalje


Apartman GEA 18-II – Novi Sad, Nova Detelinara

Apartman GEA 18  je potpuno nov, miran i komforan apartman na II spratu  novoizgrađene zgrade u Rumenačkoj ulici sa liftom i parkingom u dvorištu. Apartman je nepušački, moderno namešten, topao i intiman. Prilikom opremanja naglasak je bio na udobnosti i funkcionalnosti, a posebno se obratila pažnja na prostor za garderobu i lične stvari gostiju.

Detalji

Detalji

Cena od: дин.5,400 za noć

Prikaži Detalje


Apartman GEA 24 – Zlatibor, Centar

Nov, jednoiposoban apartman na III spratu iste zgade kao i Apartman GEA 12, sa pogledom na Obudovicu i početnu stanicu gondole, svetao je, osunčan, komforan, moderno namešten i kompletno opremljen za udoban boravak gostiju. Preko puta autobuske stanice i pijace, sa liftom, garažom, bazenom i spa centrom – uz doplatu, kao i besplatnim parking mestima ispred zgrade.

Detalji

Detalji

Cena od: дин.5,900 za noć

Prikaži Detalje