Apartman GEA 18  je miran, skriveni kutak u samom centru grada, kod Futoške pijace. Nalazi se na III spratu zgrade sa liftom, moderno namešten, izuzetno komforan, dvorišno orjentisan, miran, topao i intiman. Na par koraka od apartmana je Jevrejska ulica, Narodno pozorište, Trg Slobode i pešačka zona. Ispred zgrade su stajališta gradskih i prigradskih autobusa, a preko puta je pijaca, brojne prodavnice, restorani i kafići.

Apartman je veličine 50m2, sadrži manju terasu, dnevnu sobu sa trpezarijom, kompletno opremljenu kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. Vrlo je funkcionalan i raspolaže dovoljnim prostorom za garderobu i lične stvari. Terasa gleda na dvorišni parking sa jednim mestom za goste apartmana.

Kategorisan je sa 3 zvezdice, ima LED TV-a, kablovsku, Wi-Fi i besplatan, brz internet, krevetac za bebe, a na ležajima dodatne Dormeo prostirke. U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet, a u dnevnoj sobi je ugaona garnitura na razvlačenje. Gostima je u kupatilu, pored standardne opreme, na raspolaganju i veš mašina.

Apartman se nalazi na izuzetnoj lokaciji –  u blizini centra za one koji vole provod; nedaleko od tri shoping centra – za one koji uživaju u kupovini; preko puta brojnih fast food lokala, kafića, restorana – za sve gurmane; u blizini međugradske autobuske i železničke stanice, supermarketa, pošte, apoteke i drugih sadržaja; okrenut dvorištu – za one koje žele mir, tišinu i uživanje u opuštenom odmoru.

Dobro nam došli!

Napomena:

Za rezervacije napravljene 30 i više dana unapred potrebno je uplatiti 50% ukupnog iznosa, a za rezervacije napravljene do 7 dana pre dolaska potrebno je uplatiti celokupan iznos. Gost može besplatno da otkaže do 30 dana pre dolaska. Gostu će biti naplaćeno: 50% ukupne cene ukoliko otkaže u roku od 30 dana pre dolaska. Ako se gost ne pojavi, biće mu naplaćeno: ukupna cena rezervacije.

Prilikom izbora apartmana svaki korisnik apartmana je upoznat sa Opštim uslovima korišćenja apartmana, a plaćanjem smeštaja u apartmanu, potvrđuje da je saglasan i da prihvata Opte uslove korišćenja apartmana. Svako kršenje Opštih uslova korišćenja apartmana ima za posledicu materijalnu i/ili kaznenu odgovornost korisnika apartmana.

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA APARTMANA

Korisnici apartmana dužni su da se pridržavaju kućnog reda stambene zgrade, kao i sledećih pravila koja važe za sve korisnike apartmana za vreme epidemije korona virusa:

  1. apartman ne mogu samostalno koristiti lica mlađa od 25 godina (mogu koristiti apartman isključivo u pratnji lica starijih od 25 godina)
  2. korisnici apartmana su dužni čuvati od oštećenja podove, zidove, nameštaj, opremu i drugi inventar u apartmanu,
  3. zabranjen je dolazak, okupljanje, poseta i boravak osoba koje nisu prijavljeni korisnici apartmana,
  4. korisnici apartmana su obavezni nositi zaštitne maske za lice prilikom boravka u zajedničkim prostorijama stambene zgrade (hodnici i lift stambene zgrade),
  5. korisnici apartmana su dužni poštovati kućni red zgrade i apartmana,
  6. korisnicima apartmana je strogo zabranjeno pravljenje buke, galama, skakanje i puštanje glasne muzike,
  7. korisnicima aprtmana je zabranjeno pušenje u apartmanu (pušenje je dozvoljeno isključivo na terasi gde se ostavljaju i pikavci)
  8. korisnicima je zabranjeno da ostavljaju upaljenu klimu kada nisu u apartmanu
  9. novac, dokumenta i vredne stvari nositi sa sobom i ne ostavljati u apartmanu
  10. korisnici apartmana su obavezni napustiti apartman u dogovorenom vremenu po prestanku ugovorenog i plaćenog perioda koiršćenja, uz obavezu da se apartman predaju izdavaocu apartmana u urednom stanju.

Apartman se izdaje u viđenom stanju, sa novim nameštajem, uređajima i inventarom.

U slučaju oštećenja nameštaja, opreme i drugih predmeta u apartmanu ili nastanka bilo koje druge materijlne štete u apartmanu, korisnik aprtmana će izdavaocu apartmana odmah nadoknaditi svu materijalnu štetu koju on eventualno pretrpi.

U slučaju obavezivanja izdavaoca apartmana od strane nadležnih državnih organa na plaćanje novčane kazne ili određivanjem druge sankcije koja ima bilo koje finansijke posledice po izdavaoca stana, kao posledica činjenja ili nečinjenja korisnika apartmana, korisnik apartmana je dužan da izdavaocu apartmana nadoknadi iznos plaćene novčane kazne, kao i sve troškove koji nastanu u postpku pred nadležnim državnim organom (troškovi taksi, troškovi angažovanog advokata i slično).

U slučaju kršenja pravila ponašanja (tačka 1. do 8. ove izjave) korisnik apartmana je dužan je da izdavaocu apartmana plati ugovornu kaznu u iznosu od 500.00 eura (u skladu sa odredbama člana 270. Zakona o obligacionim odnosima („Sl. list SFRJ“, br. 29/78, 39/85, 45/89 – odluka USJ i 57/89, „Sl. list SRJ“, br. 31/93, „Sl. list SCG“, br. 1/2003 – Ustavna povelja i „Sl. glasnik RS“, br. 18/2020).

Detalji

Cena od: дин.5,900 za noć (+taxes and fees)

Dostupnost

Obrazac za rezervaciju

Obavezna polja su označena s *Reserve of 1 available accommodations.

Apartman GEA 18 – Novi Sad, Centar je dostupno za odabrane datume

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.