Nov, jednoiposoban apartman na III spratu iste zgade kao i Apartman GEA 12, sa pogledom na Obudovicu i početnu stanicu gondole, svetao je, osunčan, komforan, moderno namešten i kompletno opremljen za udoban boravak gostiju.preko puta autobuske stanice i pijace, u najnovijoj Kalmanovoj zgradi, sa liftom, garažom, bazenom i spa centrom – uz doplatu, kao i besplatnim parking mestima ispred zgrade.

Apartman je veličine 45 m2, sadrži veliku terasu, dnevnu sobu sa trpezarijom,  opremljenu kuhinju, spavaću sobu i veliko kupatilo. Akcenat je posebno stavljen na udobnost i komociji gostiju, pa apartman raspolaže i dovoljnim prostorom za garderobu i lične stvari.

Kategorisan je sa 3 zvezdice, ima dva LED TV-a, kablovsku, Wi-Fi i besplatan, brz internet, krevetac za bebe, a na ležajima dodatne Dormeo prostirke. Apartman je okrenut ka sunčanoj strani sa očaravajućim pogledom na Obudovicu, Ski stazu i početnu stanicu gondole. Idealan je za sve koji vole da uživaju u suncu od prvih jutarnjih zraka pa sve do zalaska.

U zgradi se nalazi garaža, gde Apartmani GEA imaju jedno mesto koje se može rezervisati uz doplatu. Od nedavno našim gostima je dostupna novootvorena teretana i moderan SPA centar sa đakuzijem, saunom, slanom sobom, raznim vrstama masaža i zatvorenim bazenom s pogledom na Ski stazu. Spa centar u našoj zgradi je nov i u vlasništvu je investitora.  Bazen je plivački, dimenzije: 25m dužina, 4,40m širina i 1,50 m dubina. Temperatura vode: bazen- 27 stepeni , djakuzi 35 stepeni.  Gosti apartmana do svih sadržaja mogu stići liftom ili stepenicama, a karte se kupuju na recepciji SPA centra.

Ispred zgrade je veliki besplatan parking, a u zgradama pored nalaze se marketi, perionica veša, krojački i frizerski salon, iznajmljivanje ski opreme, kao i brojni kafići i restorani, a najuži centar sa jezerom, buticima i radnjama je svega par koraka niz ulicu.

Apartmani GEA nalaze se na idealnoj lokaciji –  u blizini centra za one koji vole provod; pored ski staze– za porodice sa decom koje najrađe vremene provode na snegu, u sankanju i skijanju; u blizini Dino parka i drugih animacija za decu; na sunčanoj strani sa pogledom na brdo – za goste koji vole mir, opuštan odmor i uživanje u lepotama Zlatibora.

Dobro nam došli i vidimo se na Zlatiboru!

Sadržaj:
Garaža, perionica veša, teretana, spa centar i bazen se doplaćuju.
U blizini apartmana su tri velika marketa, pijaca, početna stanica gondole, pešačka zona centra, jezero, Dino park i druge zanimacije za decu.
Apartmani su u centru Zlatibora i sve je dostupno na par minuta peške.

Napomena:

Prilikom izbora apartmana svaki korisnik apartmana je upoznat sa Opštim uslovima korišćenja apartmana, a plaćanjem smeštaja u apartmanu, potvrđuje da je saglasan i da prihvata Opte uslove korišćenja apartmana. Svako kršenje Opštih uslova korišćenja apartmana ima za posledicu materijalnu i/ili kaznenu odgovornost korisnika apartmana.

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA APARTMANA

Korisnici apartmana dužni su da se pridržavaju kućnog reda stambene zgrade, kao i sledećih pravila koja važe za sve korisnike apartmana za vreme epidemije korona virusa:

  1. apartman ne mogu samostalno koristiti lica mlađa od 25 godina (mogu koristiti apartman isključivo u pratnji lica starijih od 25 godina)
  2. korisnici apartmana su dužni čuvati od oštećenja podove, zidove, nameštaj, opremu i drugi inventar u apartmanu,
  3. zabranjen je dolazak, okupljanje, poseta i boravak osoba koje nisu prijavljeni korisnici apartmana,
  4. korisnici apartmana su obavezni nositi zaštitne maske za lice prilikom boravka u zajedničkim prostorijama stambene zgrade (hodnici i lift stambene zgrade),
  5. korisnici apartmana su dužni poštovati kućni red zgrade i apartmana,
  6. korisnicima apartmana je strogo zabranjeno pravljenje buke, galama, skakanje i puštanje glasne muzike,
  7. korisnicima aprtmana je zabranjeno pušenje u apartmanu (pušenje je dozvoljeno isključivo na terasi gde se ostavljaju i pikavci)
  8. korisnicima je zabranjeno da ostavljaju upaljenu klimu kada nisu u apartmanu
  9. novac, dokumenta i vredne stvari nositi sa sobom i ne ostavljati u apartmanu
  10. korisnici apartmana su obavezni napustiti apartman u dogovorenom vremenu po prestanku ugovorenog i plaćenog perioda koiršćenja, uz obavezu da se apartman predaju izdavaocu apartmana u urednom stanju.

Apartman se izdaje u viđenom stanju, sa novim nameštajem, uređajima i inventarom.

U slučaju oštećenja nameštaja, opreme i drugih predmeta u apartmanu ili nastanka bilo koje druge materijlne štete u apartmanu, korisnik aprtmana će izdavaocu apartmana odmah nadoknaditi svu materijalnu štetu koju on eventualno pretrpi.

U slučaju obavezivanja izdavaoca apartmana od strane nadležnih državnih organa na plaćanje novčane kazne ili određivanjem druge sankcije koja ima bilo koje finansijke posledice po izdavaoca stana, kao posledica činjenja ili nečinjenja korisnika apartmana, korisnik apartmana je dužan da izdavaocu apartmana nadoknadi iznos plaćene novčane kazne, kao i sve troškove koji nastanu u postpku pred nadležnim državnim organom (troškovi taksi, troškovi angažovanog advokata i slično).

U slučaju kršenja pravila ponašanja (tačka 1. do 8. ove izjave) korisnik apartmana je dužan je da izdavaocu apartmana plati ugovornu kaznu u iznosu od 500.00 eura (u skladu sa odredbama člana 270. Zakona o obligacionim odnosima („Sl. list SFRJ“, br. 29/78, 39/85, 45/89 – odluka USJ i 57/89, „Sl. list SRJ“, br. 31/93, „Sl. list SCG“, br. 1/2003 – Ustavna povelja i „Sl. glasnik RS“, br. 18/2020).

Detalji

Cena od: 45 za noć

Dostupnost

Obrazac za rezervaciju

Obavezna polja su označena s *Reserve of 1 available accommodations.

Apartman GEA 24 – Zlatibor, Centar je dostupno za odabrane datume

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *